Επικοινωνία
Other Languages
Εορτολόγιο / Σήμερα: 20/09/2021
Μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου (1) (†118) και της συνοδείας αυτού: (1)Θεοπίστης, Αγαπίου και Θεοπίστου. Μαρτύρων Αρτεμιδώρου και Θαλλού. Οσιομαρτύρων Ιωάννου του Αιγυπτίου ...
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε τακτικά για τις εξελίξεις σε θέματα που μας αφορούν όλους!
Βρίσκεστε εδώ
/
Νέα

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ DOLISIE – ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΑ ΑΠΟΡΦΑΝΙΣΘΕΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

15 Νοεμβρίου 2015

Την Κυριακή, 15η Νοεμβρίου 2015, ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων ετέλεσε την Θεία Λειτουργία και εκήρυξε τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Dolisie. Στην Ευχαριστιακή Σύναξη προσήλθαν ο Εντιμ.κ.Δήμαρχος της πόλεως και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, προς τους οποίους ο Επίσκοπος εξέφρασε ευγνώμονες ευχαριστίες για την στήριξή τους τόσο προς την Ενοριακή Κοινότητα, όσον και προς το ορθόδοξο Ορφανοτροφείο «Άγιος Ευστάθιος».

Ακολούθως, η Εκκλησιαστική Επιτροπή παρέθεσε εόρτια δεξίωση σε παρακειμένη αίθουσα, μετά το τέλος της οποίας ο Θεοφιλέστατος είχε πολύωρη συνάντηση και συζήτηση με τα περιθαλπόμενα παιδιά του προαναφερθέντος ιδρύματος. Προς όλα διένειμε σχολικά είδη, γλυκίσματα και αναψυκτικά, προσφορά αγάπης της Αδελφότητος Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής Θεσσαλονίκης. Η χαρά των παιδιών εκφράσθηκε με παραδοσιακά τραγούδια και χορούς κατά την αναχώρηση του Επισκόπου.

Γίνε φίλος της Μητρόπολης στο Facebook