Επικοινωνία
Other Languages
Εορτολόγιο / Σήμερα: 27/05/2020
Ιερομαρτύρων Ελλαδίου (1) (†ς΄αι. ) και Θεράποντος. Μαρτύρων Αλυπίου και Ευβιότου. Ιουλιανής και Παύλου. Οσίου Ιωάννου ομολογητού του Ρώσου (2) (†1730), του εν Νέω ...
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε τακτικά για τις εξελίξεις σε θέματα που μας αφορούν όλους!
Βρίσκεστε εδώ
/
Νέα

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ι.Μ.ΜΠΡΑΖΑΒΙΛ

2 Μαΐου 2019

Την 2α Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε πολύωρη σύσκεψη των μελών του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της Ιεράς Μητροπόλεως Μπραζαβίλ και Γκαμπόν, στην έδρα αυτής, υπό την προεδρία του Σεβασμιωτάτου κ. Παντελεήμονος.

Κατά την συνεδρίαση, στην οποία συμμετείχε επίσης ο κ.Romeo Gomez, υπεύθυνος κατασκευαστικών έργων της Ι. Μητροπόλεως, εξετάσθηκαν οι τεχνικές και άλλες πρακτικές λεπτομέρειες για την έναρξη των εργασιών αποπερατώσεως του ημιτελούς Ι. Ενοριακού Ναού Μεταμορφώσεως του Κυρίου πόλεως Nkayi, ενώ οριστικοποιήθηκε η τελική μορφή ιδιωτικού συμφωνητικού προς υπογραφή μεταξύ των δύο μερών (Ι. Μητρόπολη – υπεύθυνος εργασιών) για την διασφάλιση της ποιότητος των εργασιών και της σωστής οικονομικής διαχειρίσεως των απαιτουμένων πόρων.

Τέλος, ελήφθησαν αποφάσεις διοικητικής φύσεως σχετικά με την εν γένει εύρυθμη λειτουργία των δομών της Ι. Μητροπόλεως Μπραζαβίλ.

Γίνε φίλος της Μητρόπολης στο Facebook