Επικοινωνία
Other Languages
Εορτολόγιο / Σήμερα: 18/02/2020
Λέοντος πάπα Ρώμης (1) (†461), Θωμά Α` και Ιωάννου, πατριαρχών Κων/πόλεως. Αγαπητού (2) επισκόπου Σινάου του ομολογητού και θαυματουργού (†δ΄αι.). Μαρτύρων Αγρίππα, ...
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε τακτικά για τις εξελίξεις σε θέματα που μας αφορούν όλους!
Βρίσκεστε εδώ
/
Νέα

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

29 Ιουνίου 2019

Την 28η Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε πολύωρη σύσκεψη των μελών του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της Ιεράς Μητροπόλεως Μπραζαβίλ και Γκαμπόν, στην έδρα Αυτής, υπό την προεδρία του Σεβ. κ. Παντελεήμονος.

Κατά την συνεδρίαση, στην οποία προσεκλήθησαν επίσης να συμμετάσχουν ο κ.Urbain Ihouangou, παιδαγωγικός σύμβουλος του ορθοδόξου εκπαιδευτηρίου «Φως Εθνών» πόλεως Dolisie, η κα, Dominique Mabicana, εκπαιδευτικός-υπεύθυνη γραμματείας, η κα. Sylvie Moussolo Ntsatou, υπεύθυνη οικονομικών της Ι. Μητροπόλεως, ως και ο νομικός σύμβουλος Δρ. Aimé Bomba, ελήφθησαν αποφάσεις περί του προαναφερθέντος σχολείου για την έγκαιρη προετοιμασία του εν όψει του προσεχούς σχολικού έτους 2019-2020.

Ακόμη, μετά την διαπίστωση του διπλασιασμού του αριθμού των μαθητών κατά το φθίνον σχολικό έτος και του ποσοστού επιτυχίας 91% των εξετάσεων, απεφασίσθη η επαναλειτουργία του ορθοδόξου Γυμνασίου «Φως Εθνών» μεθοδικώς, ξεκινώντας από την πρώτη τάξη του.

Γίνε φίλος της Μητρόπολης στο Facebook