Επικοινωνία
Other Languages
Εορτολόγιο / Σήμερα: 19/01/2022
Οσίων Μακαρίου του Αιγυπτίου (1)και Μακαρίου του Αλεξανδρέως. Αρσενίου αρχιεπισκόπου Κερκύρας, Μάρκου του Ευγενικού (2), επισκόπου Εφέσου (†1444). Μαρτύρων Ευφρασίας, ...
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε τακτικά για τις εξελίξεις σε θέματα που μας αφορούν όλους!
Βρίσκεστε εδώ
/
Νέα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΠΡΑΖΑΒΙΛ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ NIARI

28 Οκτωβρίου 2020

Τέλος, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων,  συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο περιφερείας Niari και Bouenza Πρεσβ. π. Παύλο Diafouka και τον Διάκονο π.Στέφανο Anzembe πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Εξοχ. κ.Baron Frederic Bouzock, νέο Κυβερνήτη της περιφερείας Niari με έδρα την πόλη του Dolisie.

Κατά την συνάντηση ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της τοπικής Εκκλησίας προς τον κ. Κυβερνήτη για την αμέριστη συμπαράσταση και αγαστή συνεργασία με τις κρατικές αρχές που αυτός εκπροσωπεί. Επίσης, του παρουσίασε επισήμως τον Αιδεσιμ. Πρεσβ. π.Παύλο Diafouka,  ο οποίος είναι και ο Διευθυντής του προτύπου ορθοδόξου Ορφανοτροφείου «Άγιος Ευστάθιος» και ο ορθόδοξος Εφημέριος Dolisie.  

Ο Εξοχ. κ. Κυβερνήτης ευχαρίστησε τον    Σεβ. Μητροπολίτη για το επιτελούμενο κοινωνικό  έργο και την δυναμική παρουσία της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην διοικητική περιφέρεια της οποίας έχει την ευθύνη, ως και στη χώρα, συμπληρώνοντας ότι οι κρατικές υπηρεσίες θα υποστηρίζουν πάντοτε τις προσπάθειες της Ι.Μητροπόλεως Μπραζαβίλ.

Γίνε φίλος της Μητρόπολης στο Facebook