Επικοινωνία
Other Languages
Εορτολόγιο / Σήμερα: 04/12/2021
Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας (1) (†306). Ιωάννου του Δαμασκηνού (2) (†760). Ιερομάρτυρος Σεραφείμ επισκόπου Φαναρίου και Νεοχωρίου(†1601). Μαρτύρων Ιουλιανής, Χριστοδούλης και ...
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε τακτικά για τις εξελίξεις σε θέματα που μας αφορούν όλους!
Βρίσκεστε εδώ
/
Νέα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΟΡΗΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡ. ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ «ΦΩΣ ΕΘΝΩΝ»

13 Νοεμβρίου 2020

Την 13η Νοεμβρίου 2020 ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων επισκέφθηκε στο Pointe-Noire το παράρτημα της μεγάλης εταιρείας πωλήσεων ειδών πληροφορικής, ηλεκτρονικού εξοπλισμού κλπ BUROTOP IRIS, ιδιοκτησίας του Λιβανέζου επιχειρηματία κ.Issa Attye, ευεργέτου της Ιεράς Μητροπόλεως Μπραζαβίλ, όπου έγινε αποδέκτης της αγάπης του ομωνύμου Ιδρύματος αγαθοεργιών της προαναφερθείσης εταιρείας.

Συγκεκριμένα το Ίδρυμα, διά του τοπικού Διευθυντή του παραρτήματος της BUROTOP IRIS στην κογκολέζικη συμπρωτεύουσα κ. Antonio Khoury, προσέφερε έναν καινούριο φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ο οποίος θα εξυπηρετήσει τις διοικητικές ανάγκες της Διευθύνσεως του ορθοδόξου Γυμνασίου «Φως Εθνών» της Ι.Μ.Μπραζαβίλ, στην πόλη Dolisie.

Κατά την παραλαβή του ηλεκτρονικού υπολογιστή ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε προς τον τοπικό Διευθυντή κ.Khoury την ευγνωμοσύνη της τοπικής Εκκλησίας για τις πολλαπλές ευεργεσίες του Ιδρύματος BUROTOP IRIS τόσο προς τα ορθόδοξα Εκπαιδευτήρια, όσο και προς το πρότυπο Ορφανοτροφείο «Άγιος Ευστάθιος» της Ι.Μητροπόλεως.

Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος συνεκάλεσε υπαιθρίως, συνεπεία των εκτάκτων υγειονομικών μέτρων, σύσκεψη των εργαζομένων στην έδρα της Ι.Μητροπόλεως, για υπηρεσιακά θέματα.

Γίνε φίλος της Μητρόπολης στο Facebook