Επικοινωνία
Other Languages
Εορτολόγιο / Σήμερα: 12/11/2019
Ιωάννου αρχιεπισκόπου Αλεξανδρείας, «του ελεήμονος» (†616-620) και Λέοντος πατριάρχου ΚΠόλεως. Μαρτύρων Αντωνίου, Γερμανού, και Νικηφόρου. Αρσακίου. Νεομαρτύρων ...
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε τακτικά για τις εξελίξεις σε θέματα που μας αφορούν όλους!
Βρίσκεστε εδώ
/
Νέα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΥΟ ΗΛΕΚΤΡ. ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ «ΦΩΣ ΕΘΝΩΝ»

19 Σεπτεμβρίου 2019

Την 19η Σεπτεμβρίου 2019 ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων επισκέφθηκε στο Pointe-Noire το παράρτημα της μεγάλης εταιρείας πωλήσεων ειδών πληροφορικής, ηλεκτρονικού εξοπλισμού κλπ BUROTOP IRIS, ιδιοκτησίας του Λιβανέζου επιχειρηματία κ.Issa Attye, ευεργέτου της Ιεράς Μητροπόλεως Μπραζαβίλ, όπου έγινε αποδέκτης της αγάπης του ομωνύμου Ιδρύματος αγαθοεργιών της ως άνω εταιρείας.

Συγκεκριμένα το προαναφερθέν Ίδρυμα, διά του τοπικού Διευθυντή του παραρτήματος της εταιρείας BUROTOP IRIS στην κογκολέζικη συμπρωτεύουσα κ. Antonio Khoury, προσέφερε δύο καινούριους φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οι οποίοι θα εμπλουτίσουν την αίθουσα πληροφορικής των Ορθοδόξων Εκπαιδευτηρίων «Φως Εθνών» στην πόλη Dolisie επ’ ωφελεία των γηγενών μαθητών.

Κατά την παραλαβή των ηλεκτρονικών υπολογιστών ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε προς τον τοπικό Διευθυντή κ.Khoury την ευγνωμοσύνη της τοπικής Εκκλησίας για τις πολλαπλές ευεργεσίες του Ιδρύματος BUROTOP IRIS τόσο προς τα ορθόδοξα Εκπαιδευτήρια, όσο και προς το πρότυπο Ορφανοτροφείο «Άγιος Ευστάθιος» της Ι.Μητροπόλεως.

Σημειώνεται ότι στα Εκπαιδευτήρια  «Φως Εθνών» διδάσκεται το μάθημα πληροφορικής από την α’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου σε ειδική αίθουσα πληροφορικής με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ως και η αγγλική γλώσσα.

Γίνε φίλος της Μητρόπολης στο Facebook