Επικοινωνία
Other Languages
Εορτολόγιο / Σήμερα: 12/11/2019
Ιωάννου αρχιεπισκόπου Αλεξανδρείας, «του ελεήμονος» (†616-620) και Λέοντος πατριάρχου ΚΠόλεως. Μαρτύρων Αντωνίου, Γερμανού, και Νικηφόρου. Αρσακίου. Νεομαρτύρων ...
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε τακτικά για τις εξελίξεις σε θέματα που μας αφορούν όλους!
Βρίσκεστε εδώ
/
Νέα

ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ NKAYI

5 Ιουλίου 2019

Την 4η Ιουλίου 2019, αμέσως μετά την εορτή λήξεως του σχολικού έτους στο εκπαιδευτήριο «Φως Εθνών» της Ιεράς Μητροπόλεως Μπραζαβίλ πόλεως Dolisie, ο Σεβ. Μητροπολίτης κ.Παντελεήμων συνέχισε οδικώς προς την πόλη Nkayi, προκειμένου να ελέγξει την πρόοδο των εργασιών στον Ιερό Ενοριακό Ναό Μεταμορφώσεως Κυρίου-Αγίου Κοσμά Αιτωλού.

Κατά την πολύωρη παραμονή του στον Ναό ο Σεβασμιώτατος είχε εκτενή συνεργασία με τον επιβλέποντα μηχανικό κ.Christian Kibongué. Μαζί επιθεώρησαν λεπτομερώς κάθε σημείο του οικοδομήματος εσωτερικώς και εξωτερικώς, επί του οποίου οι κατασκευαστικές εργασίες αποπερατώνονται σύντομα.

Επίσης συνεργάστηκε με τον ξυλουργό που κατασκευάζει τα καθίσματα και τον λοιπό εξοπλισμό του Ναού, καθώς και με τον ηλεκτρολόγο που ολοκλήρωσε την εγκατάσταση φωτισμού. Κατόπιν ο Έπίσκοπος ανέχωρησε για την έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην συμπρωτεύουσα του Κονγκό-Μπραζαβίλ, Pointe-Noire.

Γίνε φίλος της Μητρόπολης στο Facebook