Επικοινωνία
Other Languages
Εορτολόγιο / Σήμερα: 10/12/2018
Μαρτύρων Μηνά του καλλικελάδου του Αθηναίου († γ΄αι.), Ερμογένους επισκόπου Αλεξανδρείας και Ευγράφου. Γεμέλλου του πολυάθλου (1), Θεοτέκνου πρεσβυτέρου. Ευγενίου ...
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε τακτικά για τις εξελίξεις σε θέματα που μας αφορούν όλους!
Βρίσκεστε εδώ
/
Νέα

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓ.ΦΩΤΕΙΝΗΣ POINTE-NOIRE

25 Μαρτίου 2018

Την Κυριακή, 25η Μαρτίου 2018, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων ετέλεσε την Θεία Λειτουργία και εκήρυξε τον θείο λόγο περί του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον ανεγειρόμενο Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Φωτεινής του προαστείου Mpaka του Pointe-Noire.  

 Προ του πέρατος της Ευχαριστιακής Συνάξεως, συνεχάρη εγκαρδίως την Εκκλησιαστική Επιτροπή για την ολοκλήρωση του κατασκευασθέντος από γηγενή ορθόδοξο ξυλογλύπτη εικονοστασίου, ως και για την τοποθέτηση του συστήματος κλιματισμού. Επίσης, συνεχάρη την πολυπληθή χορωδία του Ναού για την εντυπωσιακή εξέλιξή της κατά την διαρρεύσασα από της συγκροτήσεώς της διετία.

Τέλος, προσέφερε επαινετικώς καινούρια πένθιμη ιερατική στολή στον Εφημέριο, π. Σιλουανό Nkounkou, ο οποίος από του διορισμού του στην Ενορία το έτος 2014 ασκεί με αφοσίωση τα πνευματικά και λειτουργικά του καθηκόντα εντός του οικοδομουμένου Ναού.

Γίνε φίλος της Μητρόπολης στο Facebook