Επικοινωνία
Other Languages
Εορτολόγιο / Σήμερα: 27/05/2020
Ιερομαρτύρων Ελλαδίου (1) (†ς΄αι. ) και Θεράποντος. Μαρτύρων Αλυπίου και Ευβιότου. Ιουλιανής και Παύλου. Οσίου Ιωάννου ομολογητού του Ρώσου (2) (†1730), του εν Νέω ...
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε τακτικά για τις εξελίξεις σε θέματα που μας αφορούν όλους!
Βρίσκεστε εδώ
/
Νέα

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ NKAYI

27 Ιουνίου 2019

Αμέσως μετά την επίσκεψή του, την 25η Ιουνίου 2019, στο πρότυπο Ορφανοτροφείο «Άγιος Ευστάθιος» και στο εκπαιδευτήριο «Φως Εθνών» της Ιεράς Μητροπόλεως Μπραζαβίλ στην πόλη Dolisie ο Σεβ. Μητροπολίτης κ.Παντελεήμων συνέχισε οδικώς προς την πόλη Nkayi, προκειμένου να ελέγξει την πρόοδο των εργασιών αποπερατώσεως του ημιτελούς Ιερού Ενοριακού Ναού Μεταμορφώσεως Κυρίου-Αγίου Κοσμά Αιτωλού, δαπάναις της Αδελφότητος Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής Θεσσαλονίκης.

Κατά την τρίωρη παραμονή του στον Ναό ο Σεβασμιώτατος είχε εκτενή συνεργασία με τον επιβλέποντα μηχανικό κ.Christian Kibongué, με τον οποίο επιθεώρησαν λεπτομερώς κάθε σημείο του οικοδομήματος εσωτερικώς και εξωτερικώς, καθώς και τους βοηθητικούς χώρους.

Επίσης επισκέφθησαν το ξυλουργείο που κατασκευάζει τα καθίσματα και τον λοιπό εξοπλισμό του Ναού. Κατόπιν ο Έπίσκοπος ανέχωρησε για την έδρα της τοπικής Εκκλησίας, στην συμπρωτεύουσα του Κονγκό-Μπραζαβίλ, Pointe-Noire.

Γίνε φίλος της Μητρόπολης στο Facebook