Επικοινωνία
Other Languages
Εορτολόγιο / Σήμερα: 27/05/2020
Ιερομαρτύρων Ελλαδίου (1) (†ς΄αι. ) και Θεράποντος. Μαρτύρων Αλυπίου και Ευβιότου. Ιουλιανής και Παύλου. Οσίου Ιωάννου ομολογητού του Ρώσου (2) (†1730), του εν Νέω ...
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε τακτικά για τις εξελίξεις σε θέματα που μας αφορούν όλους!
Βρίσκεστε εδώ
/
Νέα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ Ι.ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟ DOLISIE

26 Ιουνίου 2019

Το πρωί της 25ης Ιουνίου 2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ. Παντελεήμων μετέβη οδικώς στην πόλη Dolisie προς επίσκεψη του ορθοδόξου Ορφανοτροφείου «Άγιος Ευστάθιος». Εκεί είχε την χαρά της επικοινωνίας με τα περιθαλπόμενα παιδιά προς τα οποία παρέδωσε παιχνίδια και ενδύματα, καθώς επίσης και τρόφιμα που προσέφεραν οι πιστοί του Καθεδρικού Ναού Αγίου Δημητρίου Pointe-Noire.

Εν συνεχεία συναντήθηκε με τους εκπαιδευτικούς του ορθοδόξου εκπαιδευτηρίου «Φως Εθνών», με τους οποίους συζήτησε θέματα αφορώντα στην εκπαιδευτική διαδικασία και την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου, ενώ εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για την ευσυνείδητη και καλλίκαρπη υπηρεσία τους.

Αμέσως μετά ο Σεβασμιώτατος ανεχώρησε για την πόλη Nkayi προς επιθεώρηση των εργασιών αποπερατώσεως του ημιτελούς Ι. Ενοριακού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος-Αγίου Κοσμά Αιτωλού.

 

Γίνε φίλος της Μητρόπολης στο Facebook