Επικοινωνία
Other Languages
Εορτολόγιο / Σήμερα: 10/12/2018
Μαρτύρων Μηνά του καλλικελάδου του Αθηναίου († γ΄αι.), Ερμογένους επισκόπου Αλεξανδρείας και Ευγράφου. Γεμέλλου του πολυάθλου (1), Θεοτέκνου πρεσβυτέρου. Ευγενίου ...
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε τακτικά για τις εξελίξεις σε θέματα που μας αφορούν όλους!
Βρίσκεστε εδώ
/
Νέα

ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΚΟΝΓΚΟ

13 Απριλίου 2018

Την Παρασκευή, 14η Απριλίου 2018, ο Σεβ.Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων μετέβη αεροπορικώς στην πρωτεύουσα Μπραζαβίλ του Κονγκό, όπου προήδρευσε τριών διαδοχικών συνεδριάσεων του Συμβουλίου Χριστιανικών Εκκλησιών του Κονγκό: στην ωριαία σύσκεψη των επί κεφαλής των επισήμων Χριστιανικών Εκκλησιών της χώρας (Ρ/Καθολικής, Ορθοδόξου, Λουθηρανικής, Ευαγγελικής), στην τρίωρη σύσκεψη της Επιτροπής των Αντιπροσώπων και στην δίωρη σύσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Σκοπός των ως άνω συνεδριάσεων ήταν η εξέταση θεμάτων διοικητικής φύσεως, επικαιροποίησεως των καταστατικών κειμένων του Συμβουλίου Χριστιανικών Εκκλησιών και βελτιώσεως του τρόπου λειτουργίας αυτού.

Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος συνεκάλεσε πολύωρη σύσκεψη των μελών της Εκκλησιαστικής Επιτροπής και των υπευθύνων των τομέων ποιμαντικών δράσεων (γυναικών, ανδρών, νεολαίας, φιλανθρωπικού έργου) της Ενοριακής Κοινότητος Αναστάσεως του Κυρίου, με σκοπό την αποδοτικότερη λειτουργία αυτών.

Γίνε φίλος της Μητρόπολης στο Facebook